Kelebihan ONEXOX?

Onexox boleh membantu menyelesaikan masalah anda!!!

Adakah anda menghadapi masalah berikut:

  1. Duit (kredit masih ada bahkan banyak lagi) tapi tidak boleh buat panggilan…airtime dah tamat.
  2. Kena selalu topup untuk hidupkan airtime
  3. Perlu beratur di kaunter 7eleven, PETRONAS atau mana-mana tempat e-pay sebab nak beli topup. 
  4. Setiap bulan data internet terbuang begitu sahaja sebab tak habis digunakan.
  5. Kelajuan data internet bermusim… kekadang tu nak buka whats app pun merangkak…
  6. .Buat panggilan tapi orang yang dihubungi tak angkat, masuk voice mail… tak tahu berapa kredit dah kena potong…

Ketahui dengan ONEXOX masalah anda di atas dapat diatasi!!!

Sebelum tu…Kami menyediakan 2 jenis pelan iaitu:

1# Pelan Prabayar

2# Pelan Black

selain itu, kami juga menawarkan XOX eSIM iaitu simkad elektronik yang ditanam dalam peranti di mana maklumat dikemaskini secara wayarles yang membolehkan anda melanggan perkhidmatan kami melalui dalam talian tanpa memerlukan kad SIM fizikal.

APA KELEBIHAN ONEXOX?

PELAN PRABAYAR (PREPAID)

Kami memberikan tempoh aktif 28 bulan (2 tahun 4 bulan). SIMKAD panjang umur, anda tidak perlu topup jika hanya bertujuan untuk hidupkan airtime. Apabila anda membeli simkad prepaid ONEXOX dengan harga RM10 sahaja (nombor baharu(SP) atau kekal nombor lama(MNP), anda layak untuk mendapatkan tawaran WELCOME DEAL seperti di bawah. Bagi mendapat tempoh aktif 28 bulan (2 tahun 4 bulan) anda perlu melanggan salah satu daripada WELCOME DEAL tersebut semasa pendaftaran atau dalam tempoh masa 10 hari dari tarikh pengaktifan simkad prepaid anda. 

Data internet anda boleh dikawal. Dengan pelan prepaid anda boleh mengawal selia data internet dengan cara mengaktifkannya secara manual. Terdapat pelbagai pilihan pelan data untuk anda aktifkan seperti sehari, seminggu atau sebulan.

Kami menyediakan data internet berkelajuan 4G+/24 jam seminggu. ONEXOX menawarkan pelan data berkelajuan tinggi 4G+ (sehingga 90mbps tanpa kawalan kelajuan, bergantung kepada kebolehan peranti dan liputan) bagi muat turun mengikut had kuota data/hari yang dilanggan. Dengan ini, pelanggan-pelanggan ONEXOX bebas melayari internet tanpa gangguan kelajuan. Tempoh langganan data adalah tertakluk kepada ‘mana yang sampai dulu’ iaitu sama ada had kuota data mencapai penggunaan 100% atau langganan menemui tarikh tamat tempoh.

Anda boleh topup melalui smartphone sendiri. Tak perlu berbaris untuk bayar bil/beli topup. Tambah nilai boleh dibeli daripada pengedar-pengedar ONEXOX, kedai-kedai serbaneka, stesen-stesen minyak dan mana-mana kedai terpilih yang menggunakan terminal ePay. Sila sebut tambah nilai ‘ONEXOX’ ketika membeli selain daripada pengedar ONEXOX. Tambah nilai juga boleh dibeli secara perbankan ‘online’ menerusi portal SELF CARE atau aplikasi perbankan ‘online’ terpilih.

Caj panggilan voicemail hanya RM0.05 sahaja. Anda boleh menyemak sendiri caj panggilan voicemail. Caranya,

  1. Semak baki dahulu dan catit.
  2. Buat panggilan ke mana-mana talian dan bercakap kurang daripada 10 saat sahaja (mesti) seperti…Anda call ke sahabat dan sahabat anda jawab…sat,sat, sedang meeting.
  3. Semak semula baki anda…Jeng,jeng,jeng. Bagi pengguna selain ONEXOX…mungkin caj anda lebih tinggi daripada 5 sen (RM0.05)

ONEXOX menyediakan juga Portal Self Care bagi kemudahan anda. Berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda lakukan menerusi portal Self Care:
a. Melihat profil langganan anda. Periksa: baki kredit DA/MA, tempoh sah langganan, baki SMS percuma.
b. Dapatkan bil terperinci.
c. Tambah nilai.
d. Pengurusan langganan internet: Melanggan pelan internet, naiktaraf langganan, periksa baki kuota & menambah kuota.
e. Pengurusan sub talian: Daftar sehingga 10 sub talian, membuat tambah nilai sub talian, membuat langganan internet sub talian dan periksa profil langganan sub talian: baki kredit, tempoh sah, kuota internet (jika melanggan) & bil terperinci.
f. Periksa & penebusan mata kesetiaan (loyalty point).
g. Pengurusan 10 nombor ‘Famili & Rakan’: mendaftar/menambah & membatal
h. Pengurusan pertukaran pelan

Maklumat lanjut boleh hubungi saya – 012 610 5010 (wasap sahaja)

PELAN WELCOME DEAL

Bagi mendapatkan talian aktif 28 bulan (2 tahun 4 bulan) pelanggan ONEXOX dikehendaki membeli PELAN WELCOME DEAL ketika pendaftaran. Berikut PELAN WELCOME DEAL yang ditawarkan…

KOD PAKEJ

HARGA
AKTIF SERTA MERTA 
(untuk 30 hari)
SEASON PASS
SP FATVOICE RM30 333 MINIT
SP FAT5M RM30 10GB 100 MINIT
SP FAT20 RM30 20GB
SP FAT10M RM50 20GB 333 MINIT
SP FAT10 RM50 10GB 10GB

 

 

JOM BELI SIMKAD ONEXOX SECARA ONLINE SEKARANG!!!

 

SILA SCAN QR CODE @ KLIK LINK DI BAWAH!!!

 

 

 

 

PELAN BLACK

BERTINDAK SEGERA!!! Dapatkan simkad ONEXOX sekarang!!!

 

 

HOME