E-BOOK TERKINI

Berikut adalah koleksi ebook. Klik pada gambar untuk pembelian atau maklumat lanjut.

 

9/10: dari SOLOPRENEUR ke ENTREPRENEUR menjadi GLOBALPRENEUR

Ini adalah buku Irfan Khairi (IK) yang ke-8. Namun, ianya adalah buku “in the making” sejak lebih 20 tahun yang lalu di mana IK kongsikan pengalaman, tips dan strategi bagaimana beliau memulakan perniagaan seorang diri dengan hanya sebuah laptop sebagai seorang SOLOpreneur dan menjana pendapatan sejuta yang pertama, kemudian mengembangkan jenama perniagaan serata Malaysia ENTREPRENUER multi-million RM business dan kini melebarkan sayap perniagaan ke peringkat antarabangsa sebagai GLOBALpreneur…

JOM BEBAS HUTANG!

Ini adalah merupakan ebook tulisan DR. H.M TUAH ISKANDAR al-Haj.
Di dalam ebook ini, beliau berkongsikan tips, rahsia serta amalam beliau di dalam membebaskan diri dari bebanan hutang yang bernilai jutaan ringgit.

INSTAGRAM ADS TURBO

Ini pula adalah ebook di dalam niche pemasaran. Ebook ini mengajarkan teknik yang paling berkesan di dalam membuat “iklan story” di instagram.
Penulis menunjukkan step-by-step bagaimana membuat iklan yang berkesan di Instagram.

LUBUK BUNDLE

Ebook ini khas untuk mereka yang “sedang”  ataupun “yang baru” mahu  menjalankan perniagaan bundle. Penulis mendedahkan lubuk untuk mendapatkan bekalan barang-barang bundle yang berkualiti tinggi dari Thailand.
Ebook ini lengkap dengan perancangan kos serta jadual perjalanan 3 hari 2 malam untuk pergi balik ke Thailand.

LUBUK GAJET

Ebook ini pula, khas untuk mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan berkaitan gajet elektronik! Dari phone, camera, laptop hingalah kepada aksesori dan sparepart gajet.
Penulis tunjukkan secara bergambar, dari mula proses permohonan visa hinggalah sampai ke China dan borong pelbagai barang-barang gajet yang ada disana!

BISNES LAZADA

Jika sebelum ini, Tuan John Jenin berkongsi pengalaman beliau cara berniaga di Shopee… kali ini, beliau berkongsi pengalaman pula tentang selok belok berniaga di Lazada!
Para peniaga yang menjual produk fizikal, kedua-dua platform ini adalah merupakan platform wajib yang perlu anda gunakan untuk menjual produk anda! Jika tidak, anda memang rugi besar!

HOME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *